Poker weekend

Poker TimePentru impatimitii sportului si nu numai, organizam seri de poker greu de uitat.

Cu posibilitatea amenajarii de pana la 3 mese de 10 jucatori, satisfacem cele mai exigente cerinte in materie de organizare atat in cazul meselor ring cat si a turneelor sit’n’go sau multitable. Da-ne detalii suplimentare si construim impreuna una sau mai multe seri de poker despre care sa ai ce povestii.

Fie ca vrei sa “fugi cu baietii” sau sa te dai “profesionist” in practicarea poker-ului, cream atmosfera perfecta imbinand intimitatea cu stilul rafinat si exclusivist.

Tarife:

Am creat trei variante standard, putem insa personaliza pana la cel mai mic detaliu fiecare eveniment!

  • Econom: 59 RON/pers/zi (Cazare si mic dejun);
  • Ceva haleala: 79 RON/pers/zi (Demipensiune);
  • Cu de toate: 99 RON/pers/zi (Pensiune completa);

* Punem la dispozitie (fara costuri suplimentare) mese speciale de poker, jetoane de calitate, dealer(i) live, soft profesional pentru urmarirea jocului in cazul turneelor.
* Tarifele sunt valabile pentru grupuri de minimum 10 persoane si perioada minima 2 zile. Contactati-ne pentru evenimente care ies din acest tipar.


Disclaimer:
Cabana din Brazi si compania care administreaza aceasta pensiune nu este un cazinou si nu organizeaza jocuri de noroc asa cum sunt ele definite prin legislatia in vigoare. Jocurile de poker organizate in incinta pensiunii sunt pur distractive fara a implica mize reale. Orice miza reala stabilita intre jucatori este in afara ariei de organizare a jocului de poker de catre firma care administreaza pensiunea.